Blicher 200 kan købes i løbet af december.

BLICHER 200 SIDSTE GANG DEN BLEV BRYGGET I 2019.

2 nyheder på vej fra Thorning Bryghus først i december 2021!

Med indgangen til december 2021 kommer der 2 særdeles spændende øl fra Thorning Bryghus. Først og fremmest kommer vores fantastiske quadrupel Blicher 200 igen på gaden og dernæst kommer der også vores meget unikke ale lavet på te – kaldet The Øl.

Blicher 200, der første gang blev lavet i anledning af 200-året for St.St.Blichers virke i Thorning er igen på tapetet i en 2021 version, og vil med sine ca. 11%vol og sine komplekse smags-og duft noter, blive en fantastisk ledsager til f.eks julemaden.

The Øl er en enestående nyhed fra Thorning Bryghus, hvor vi har skabt en ale lavet på te i stedet for på vand. Dette giver nogle ret interessante smagsnuancer, der til en vis grad lægger sig op af de amerikanske IPAer!

Leave a Reply