Kategoriarkiv: Nyheder

Smag på Cistercienser øllet fra Thorning Bryghus!

Den 24. november mellem kl. 10 og 13 er Thorning Bryghus på marked i på Torvet i Kjellerup. Her bliver der mulighed for at købe bryggeriets belgiske Dubbel “Cistercienser”, samt den nyligt udsendte amerikanske red ale “1157 Battle ale”!

Den 30. november mellem kl. 15 og 17 kan man atter smage på  “Cistercienser”-øllet hos SPAR i Thorning .

Cistercienser øllet er velegnet til den fede julemad som vi alle skal til at indtage den kommende månedtid!

 

Nyt velsmagende bryg af 1157 Battle Ale på markedet og Cistercienser Dubbel følger i uge 47!

Thorning Bryghus har gang i brygkedlerne i disse måneder og derfor har bryghuset sendt en velsmagende amerikansk red ale “1157 Battle Ale” på markedet i forrige uge!

Næste uge går det så løs igen når årets “Cistercienser” (Belgisk Dubbel!) ser hylderne hos SPAR i Thorning – Meny i Bjerringbro – Vinspecialisten i Kjellerup samt hos Kafferisteriet i Silkeborg.

Thorning Bryghus øl på Kafferisteriet i Silkeborg!

  Fra slutningen af marts 2018, vil Kafferisteriet i Silkeborg have de forskellige øl fra Thorning Bryghus i sit sortiment.  Det er håbet at bryggeriet sigt – udover flaskeøl – kan præsenterer spændende brygprøver på fad også.

Kafferisteriet ligger på Nygade 10, inde i gården, i det centrale Silkeborg og har bl.a en fantastisk Tapas menu på programmet. Se Kafferisteriets hjemmeside her.

Ølsortimentet vil skifte alt efter hvad bryggeriet har på lager.

 

Forårsbrygget i handlen fra starten af næste uge!

Forårsbrygget Sct. Thomas er lige på trapperne, og forventes i butikkerne i starten af næste uge. Der er tale om frisk og godt humlet øl af typen Saison med en alkohol procent på godt 6 % vol.

De typiske gærnoter fra fra Saisongæren dominere brygget på behagelig vis, akkompagneret af en underliggende fornemmelse af citrus, der gør det lyse øl friskt og letdrikkeligt. Øllen egner sig både godt til påskebordet, men også som tarressebasker på en lun forårs- eller sommerdag på terrassen. Velbekomme.

 

Ølkaravanen ruller!

Zwarte Piet blev i dag – fredag d. 1 september sat til salg i butikkerne. Dermed er den anden øl i rækken af 10  forskellige øl sat i søen, og de foreløbige kommentarer til øllet har været positive i bredde kredse!

1157 Battle Ale har fået fine ord med på vejen, og det håber vi også vores Havre Kaffe Stout vil få. Det er altid sliddet værd, når det folk melder tilbage er positivt, og vi vil både nu – og fremadrettet bestræbe os på at gøre det endnu bedre. Der er som bekendt altid plads til forbedring – og det er Thorning Bryghus i den grad garant for – Skål og god fornøjelse!